Privacyverklaring


Privacyverklaring van Executive Mobility Services, welke geregistreerd is bij de
Kamer van Koophandel onder het nummer: 76024830

Gegevensverwerking:
Wanneer u een dienst afneemt bij Executive Mobility Services (EMS), dient u gegevens zoals uw naam, adres en woonplaats aan EMS te verstrekken. Deze gegevens worden vervolgens in de administratie van EMS opgeslagen.

Op basis van de privacywetgeving heeft u als opdrachtgever het recht uw gegevens welke zijn vastgesteld in te zien en wanneer nodig te laten veranderen. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, dient u een verzoek te sturen naar:

Executive Mobility Services
Celebesstraat 5
4614AA Bergen op Zoom
info@emschauffeur.nl

Privacy
Uiteraard gaat EMS zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens van haar cliënten worden nooit aan derden verstrekt. Dit doet EMS alleen wanneer EMS in het kader van haar dienstverlening derden inschakelt. Dit kan plaatsvinden wanneer EMS redenen heeft om de kredietwaardigheid van een cliënt te onderzoeken, of wanneer EMS op grond van wet of een rechterlijke uitspraak verplicht is deze gegevens te verstrekken. EMS leeft ten allen tijde de toepasselijke regelgeving op het gebied van persoonsgegevens na.

Uw gegevens:
Wanneer u cliënt wilt worden van EMS, dient u een aantal gegevens in te vullen zoals uw naam, adres en woonplaats.
Deze gegevens heeft EMS onder andere van u nodig omdat:
– Om de dienst uit te kunnen voeren en vervolgens te factureren heeft EMS enkele gegevens van u nodig.
– EMS is, op grond van de Nederlandse wet- en regelgeving verplicht de correcte naam- en adresgegevens van haar cliënten te registreren.