Onze diensten


(Privé) chauffeursdiensten op maat

Als klant staat u altijd centraal bij Executive Mobility Services. Uw specifieke wensen vormen de basis voor de service die wij leveren. Met ruim 10 jaar ervaring bieden wij zowel reguliere- als privé chauffeursdiensten.

Vervoer in uw eigen auto


Voor een optimaal comfort vervoeren we u graag in uw eigen auto. Door de ruime ervaring van de chauffeur met verschillende typen en merken auto’s bieden wij gegarandeerd veilig en bovendien comfortabel vervoer.

Vervoer in een auto van ons


Uiteraard kunt u er bij ons tevens voor kiezen om vervoerd te worden in een auto van ons. De zeer luxe limousine is van alle gemakken voorzien zodat u al uw werkzaamheden onderweg kunt voortzetten. Door de uitstekend geïsoleerde cabine is het mogelijk om in alle rust te telefoneren.

Vervoer van uw klantrelaties


Uw klantrelaties worden door ons opgehaald op iedere gewenste locatie. Representativiteit en comfort is hierbij uiteraard vanzelfsprekend.

Documentenvervoer


Onze chauffeur brengt uw documenten direct naar de plaats van bestemming, zonder tussenstop. Wanneer het document bij de juiste persoon is aangekomen wordt dit direct aan u gecommuniceerd.

Contact met ons opnemen

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem contact op